Programma 2020

Vanwege Corona zijn de onderstaande voorjaarsconcerten en de bespeling op monumentendag tot nader orde uitgesteld. Wel gaat het wandelconcert op zondagmiddag 4 oktober door.

Het programma 2020 kent drie zondagavondconcerten in het voorjaar. Omdat de Dorpskerk in het najaar een speciale serie orgelconcerten heeft naar aanleiding van het 250-jarig bestaan van het Zeeman orgel, is er in de herfst alleen op zondagmiddag 4 oktober een concert dat samen met de Dorpskerk wordt georganiseerd. Verder is er alleen een orgelbespeling op 12 september monumentendag.

19 april: Bert Mooiman

17 mei: Herman Lodder met Vrouwenkoor Song for Friends

14 juni: Ton van Eck met Michelle Mallinger, sopraan

12 september middag: bespeling in kader van de Monumentendag

4 oktober middag: wandelconcert in het kader van 350 jaar Zeeman orgel.

We beginnen in de Laurentiuskerk en lopen dan naar de Dorpskerk voor het tweede deel. Thema: De klank van Mitterreither en Zeeman. Hiermee onderstrepen we het heuglijke feit dat Voorszchoten beschikt over twee goedbespeelbere 18e eeuwse orgels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *